Jak zhubnout za 3 dny – opravdu rychlá redukce váhy!

Jak zhubnout za 3 dny – opravdu rychlá redukce váhy!
Zhubněte i o 5 kilo už jen za 3 dny. I za tak krátkou dobu, můžete dosáhnout výsledku, který bude opravdu poznat. Není to nic těžkého. Zvládne to každý. Krátkodobý 3 denní půst vám pomůže očistit vaše tělo a budete se cítit lépe.

Chtěli byste zhubnout za 3 dny? Připravili jsme pro vás návod, jak za 3 dny významně snížit svoji váhu, tak aby to bylo skutečně poznat. Při hubnutí za 3 dny pochopitelně nemůžete čekat zázraky. I přes tak krátkou dobu můžete ale čekat zaručený výsledek. Není to nic těžkého. Zvládnete to i vy.

Kolik se dá zhubnout za 3 dny?

Na rovinu, pokud se budeme bavit o hubnutí ve smyslu spalování tělesného tuku, tak během pouhých 3 dnů jsou vaše možnosti jen omezené.

Jen pro orientační představu, zdravý dospělý člověk má průměrný denní kalorický výdej asi 2000 – 2500 kalorií (kcal). Jedno kilo tělesného tuku odpovídá cca 7500 kcal. Takže když nebudete 3 dny nic jíst, tak může tělo spotřebovat asi jedno kilo tělesného tuku, aby kompenzovalo výpadek v příjmu energie.

Pokud byste 3 dny nic nejedli, tak bude úbytek váhy ale podstatně vyšší.

Rychlé snížení váhy za 3 dny

Urychlit spalování tělesného tuku moc nejde. Pokud byste se nepustili do nějaké extrémní činnosti typu ultra maraton, tak za 3 dny příliš mnoho tělesného tuku nespálíte. Ke snížení váhy si ale můžete pomoci i za tak krátkou dobu jinými způsoby.

3 denní půst pro úbytek váhy a očistu těla

Můžete vyzkoušet 3 denní půst. A nemusí to být jen z důvodu snahy o nějaké hubnutí nebo snižování váhy. Čas od času to může být dobré, abyste si pročistili organismus a cítili se lépe.

Půst, čas od času, je pro lidské tělo přirozený. Nebo si snad myslíte, že naši předkové měli po celou historii k dispozici 3 vydatná jídla denně? Naopak. Bylo pro ně typické, že někdy měli co jíst a jindy zase ne. Svým způsobem je pro lidské tělo občasné krátkodobé hladovění možná přirozenější, než pravidelná vydatná strava každý den.

3 denní půst tak nemusí mít nic společného s hubnutím, Můžete to pojmout třeba jako jarní očistu těla. Půst, držený po 3 dny, by neměl znamenat žádná zdravotní rizika a může si ho dovolit skoro každý.

Také se musí jednat o absolutní hladovění. Můžete si tento „půst“ zpříjemnit třeba menším zeleninovým salátem, nebo nápojem z rozmixované zeleniny nebo ovoce.

Během 3 dní bez významnějšího příjmu pevné stravy dojde k pročištění organismu od nahromaděných zbytků potravy. Už jen díky tomu se můžete zbavit nějaké nadbytečné váhy. Ale hlavně se díky tomu budete cítit mnohem lehčí, více v pohodě.

Pitný režim při půstu

Během doby, kdy budete svému tělu dopřávat očistný půst (3 dny by měly být maximum, zvláště pokud s držením půstu nemáte žádné zkušenosti), byste měli hodně pít. A to především pramenitou (stolní vodu).

Žádné nápoje s přidaným cukrem nebo umělými barvivy. Také opatrně s minerálkami. Jejich nadbytečné pití také nemusí být zcela vhodné. Bohatě vám stačí obyčejná voda, kterou si pro zpestření můžete doplnit o plátky citrónu nebo limetky. Ta obsahuje vitamín C a napomáhá k pročištění organismu.

Díky vydatnému pitnému režimu pak dojde ke stabilizaci množství vody v organismu. I když to zní paradoxně, vydatným pitným režimem dosáhnete toho, že se z těla uvolní nadbytečně zadržovaná voda. Zbavíte se tak pocitu nateklých zápěstí nebo lýtek.

Během půstu omezte všechny škodliviny

Zkuste během půstu, na ty 3 dny omezit všechny škodliviny. Patří sem například cigarety nebo kofein. Vydržet 3 dny bez cigarety nebo bez kávy určitě zvládnete. Přece nejste nějaký „těžký závislák“.

Jak zhubnout 5 kilo za 3 dny

Díky kombinaci půstu a dobrého pitného režimu, se vaše váha může už jen za 3 dny snížit o 3 – 5 kilo. Není to sice tak úplně opravdové zhubnutí, protože na úbytek tělesného tuku, připadne jen menší část z této hmotnosti. Rozhodně se ale už po třech dnech budete cítit mnohem lehčí a uvidíte, že budete mít i mnohem více energie.

Napsat komentář